Fără câini vagabonzi în România!

     Ce este un aşa-zis “câine comunitar”? Un “câine comunitar” este un câine fără stăpân, un câine care luptă pentru supravieţuire, care îşi caută singur hrana, care se bate cu alţi câini, care muşcă atunci când instinctul îi dictează acest lucru. Este un animal sălbatic care trăieşte printre oameni. Un animal periculos şi imprevizibil.

     Nu mai putem tolera prezenţa câinilor fără stăpân în România. Aceşti câini sunt un pericol pentru viaţa noastră. Aşa-zişii “iubitori de animale”, aceşti inconştienţi şi iresponsabili care susţin lăsarea câinilor liberi, ar trebui să plătească, pentru că din cauza lor mor oameni sfâşiaţi, iar ei sunt autorii morali ai crimelor! Au mâinile pline de sângele celor care au murit nevinovaţi. Mai ales ei, care se dau cunoscători ar trebui să ştie că, atunci când nu are stăpân, câinele este un prădător, trăieste în haită şi poate ucide! Faptul că sunt sterilizaţi şi lăsaţi din nou liberi pe stradă nu rezolvă cu nimic problema, din contră! Un câine castrat este mai agresiv faţă de oameni decât faţă de alţi câini!

     Aceşti câini trebuie închişi sau distruşi! Cei care vor să-i salveze de la distrugere să-i adopte, nu să-i lase pe stradă să ucidă copii nevinovaţi! Criminalilor!

Autor - Mircea M.

Un comentariu:

  1. Pai daca un criminal omoara un om hai sa omoram toti oamenii.Daca o bucata din tencuiala blocului cade in capul unui om hai sa daramam toate cladirile.

    RăspundețiȘtergere

Articole Recomandate

Related Posts with Thumbnails